Pensiunea Maria

Casa aproape de Casa

Diferiti. Speciali. Mereu mai buni!

Pensiunea Maria este o afacere de familie care si-a deschis portile in anul 2008 cu mult entuziasm si dorinta de a oferi oaspetilor sai „casa departe de casa“. In anii care au urmat am crescut si ne-am dezvoltat incercand sa satisfacem dorintele oaspetilor care ne-au trecut pragul.

CAMERE DE LUX
0
persoane cazate din 2008
0
note primite
0
devenim mai buni?
0 %

Ce gasesti in apropiere

Sibiul asa cum iti doreai mereu sa il descoperi

Locatii magnifice

Fie ca ai mai fost sau nu in Sibiu, pensiunea Maria a fost alaturi de fiecare turist care a dorit sa afle ce poate vizita! Trebuie doar sa intrebi si orice localnic iti poate face plan de vizita pentru cel putin o luna. Tu ce mai astepti?

gastronomia sibiului

În regiunea noastră, producătorii locali folosesc tehnici tradiționale de producție astfel că, descoperindu-le produsele și pasiunea, recompensa va fi pe măsură. Produsele lor sunt transformate în preparate rafinate de bucătări ce îşi găsesc inspiraţia în cărţi de reţete vechi, pe care le reinterpretează în mod creativ.

Centrul sibiului

Chiar si inainte de a primi numele de "Capitala Cultural Europeana", centrul Sibiului a fost o atractie turistica. Festivalele din Sibiu au reprezinta anual o atractie magnetica a turistilor dornici de libertate si difersitate!

Muzee şi expoziţii

Muzee de etnografie, istorie, ştiinţe ale naturii, ştiinţă şi tehnică, galerii de artă şi case memoriale înglobează trecutul, cultura şi mai ales identitatea comunităţilor sibiene. O vizită la muzeele sibiene se transformă într-o inedită experienţă de cunoaştere, oferta este diversificată, aşa că vă invităm să exploraţi!

Festivalul de teatru (FITS)

Teatrul Național Radu Stanca Sibiu a organizat in fiecare an FITS - Festivalul International de Teatru Sibiu. Fiecare seara se incheie cu focuri de artificii minunate!

Tradiţii şi obiceiuri

O bună parte din datinile şi obiceiurile din bătrâni se mai păstrează şi astăzi în localităţi din judeţul Sibiu. Strâns legate de anumite sărbători religoase şi ritualuri ancestrale, aceste obiceiuri se transformă în adevărate spectacole de muzică, dans, port tradiţional, bucătărie locală, îndemânare artistică, creativitate şi joc.