Pensiunea Maria

Recenzii

99% dintre oaspeti ne recomanda

"Pensiunea Maria merită toate aprecierile! Camerele sunt absolut superbe - moderne, bine amenajate și curate impecabil. Am fost impresionat de atenția la detalii și de confortul oferit. Personalul a fost minunat, mereu zâmbitor și gata să ne ajute cu orice am avut nevoie. Cu siguranță vom reveni aici în viitor și o recomandăm cu încredere tuturor celor care doresc să petreacă timp într-un loc liniștit și frumos."
Balan Costel Recenzie primita prin Travelminit
“Am avut o experiență minunată la această pensiune! Camerele sunt foarte spațioase, curate și confortabile. Am fost impresionat de nivelul de curățenie și de atenția la detalii în fiecare cameră. Personalul a fost incredibil de prietenos și serviabil, făcându-ne să ne simțim ca acasă. Recomand cu căldură această pensiune tuturor celor care caută un loc perfect pentru a se relaxa și a se bucura de o vacanță liniștită.”
Rares Review from Turistinfo
"Nu puteam fi mai mulțumiți de experiența noastră la această pensiune! Camerele sunt absolut minunate, cu o atmosferă primitoare și mobilier de calitate. Curățenia este ireproșabilă în întreaga pensiune, iar personalul este extrem de amabil și gata să răspundă la orice cerere. Am avut parte de o ședere relaxantă și ne-am simțit ca acasă. Recomandăm cu căldură această pensiune tuturor celor care doresc să petreacă o vacanță de neuitat."
I.Dumitrescu Recenzie primita prin Booking
"Pensiunea noastră preferată! Am petrecut aici câteva zile minunate și ne-am simțit într-adevăr răsfățați. Camerele sunt elegante, spațioase și foarte curate. Personalul este extrem de atent la nevoile oaspeților și mereu disponibil să ofere recomandări și ajutor. Atmosfera caldă și primitoare ne-a făcut să ne simțim ca acasă. Nu pot să recomand această pensiune destul de mult!"
Suciu Mihai Recenzie primita prin Travelminit
Cea mai bună alegere în Sibiu! Am rămas impresionat de calitatea serviciilor oferite de Pensiunea Maria. Camerele sunt spațioase, curate și decorate cu gust. Lenjeria de pat era impecabilă și confortul ne-a făcut să ne simțim ca acasă. Personalul a fost extrem de amabil și prietenos, fiind mereu pregătit să răspundă oricăror solicitări. Nu pot să nu menționez delicioasele mic dejunuri servite în fiecare dimineață. Recomand cu încredere această pensiune tuturor celor care vizitează Sibiul!
- Iulia Bucurenciu - Review from Travelminit
"Experiență excelentă la Pensiunea Maria! Am avut parte de o ședere deosebită în această minunată pensiune. Camerele sunt spațioase, confortabile și curate, iar designul interior adaugă o notă de eleganță. Personalul a fost foarte atent și amabil, oferindu-ne sfaturi și informații utile despre atracțiile turistice din Sibiu. Curățenia exemplară ne-a făcut să ne simțim în siguranță în timpul șederii noastre. Pensiunea Maria este cu siguranță alegerea perfectă pentru o vacanță plăcută în Sibiu!"
- Sorin Anastasie - Review from Travelminit
Previous
Next